Gerų bičiukų diskoteka

Koncertų metus skelbiu atidarytus. Beveik tris mėnesius visos aktyvios pramogos buvo atidėtos, kol atsikračiau ramentų ir vėl pradėjau judėti tiese. Šis koncertas tapo mano kojos sugrįžimo

deadline’u, nes žinojau, jog neišvengsiu diskotekos. Tai nebuvo Scooter ir visi kiti panešioti reiveriai. Tai nebuvo Postmodern Jukebox. Tai buvo britai labai klaidinančiu pavadinimu – Bastille.
Po pažinties Spotify ir artimų kontaktų Opener, žinojau, kad šita grupė ir jų live’ai generuoja milžinišką geros nuotaikos ir emocijų koncentraciją m2. Apie Opener įspūdžius galite perskaityti čia. Tikėjausi tokio pat gero šou. Tačiau nutiko taip, jog visas šou ir buvo toks pat. Visual buvo neįkyrus (atnaujintas 60′ stiliaus trumpais video intarpais, kurie buvo labai skanūs). Tiesa, vokalistas galėjo vaikščioti tarp gan laisvai stovinčių žmonių, tuo sukeldamas selfių bangą ir malonumo klyksmus. Vienu momentu Dan’as ir paskui jį sekantys apsauginiai bei klausytojai priminė O. Stone “The Doors filme. Gražu. Jis ir vėl kopė į garsistų bokštelį, šokinėjo kaip pasiutęs ožiukas ir dar kartą visus parklupdė ant kelių per “Of the Night”. Negaliu skųstis, nes būtent dėl visų šių elementų ten ir ėjau ir, oh boy, mano koja puikiai atlaikė šokinėjimo brandos egzaminą.

Keletas komentarų bendram išprusimui:
Įspūdis apie vienišą bernioką ant scenos prieš koncertą. Po trečios vienodos dainos buvo išrišta, jog šis Matt Willis, nors dainuoja panašiu balsu, groja gitara, freestyle’ina ir turi ryžų plaukų kupetą (galėjo būti tik apšvietimas) nėra užsislėpęs Ed Sheeran, todėl jis buvo plojimais išlydėtas iš scenos po 30 minučių.
Žmonės, kurie žvaigždes mokina lietuviškų frazių, galėtų pasistengti šiek tiek labiau. TAIP. Visiems smagu, kai tolimųjų galaktikų žvaigždės prabyla lietuviškai. Bet su rusišku prieskoniu? Didelis didelis ačiū = Большое большое спасибо. Nėra gi pas mus didelių ačiū.
Tiketos klubo narystė yra niekinė, nes visi žadami siurprizai ir ypatingas dėmesys apsiribojo ignorant bitch naršymų mano telefone ir kartojant, kad aš nesu klubo narė. Never more.
Vinilo kaina 30 eur. Oficialioje parduotuvėje deluxe set’as (LP, CD, DVD, posteriai, ranka rašyti lyrics’ai, gitaros pick’ai ir dar kiti smagūs dalykėliai vienoje dėžėje) – 63 eurai. Think before you spend.

Verdiktas: pradedu suprasti, kodėl žmonės apsilankę daugiau koncertų užsienyje nei skardinėse LT arenose, nebenori užsidaryti tose dėžutėse, o jei ir ateina, sėdi balkonuose ir ėda keptą duoną ir plastikinių stiklinių. Nes atsibudęs satino pataluose ir gerdamas šampaną nebenori gerti fantos bendrabučio lovoje. Nujausdama šią neteisybę, didžiąją dalį šių metų koncertų išgyvensiu svetur.

Bastille, jūs esate nuostabi diskoteka, kurioje koncertuoja geriausio draugo pusbrolis. Nepažįsti, bet geras bičiukas. Ir bomberis gražus.

Bastille, diskoteka, Wild World Tour

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calendar
March 2017
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Follow


2008 - 2020