Kada pasirodys serialai?

Per septynis Vincento mėnesius su mumis, kitaip nei tikėjausi, man nepritrūko miego. Labiausiai trūksta laiko, o dar labiau – kokybiško laiko. Filmų vakarai susitraukė iki serialų, ilgos vakarienės su pokalbiais – iki greito dienos aptarimo ir valgymo pakaitomis. Putotos vonios iki penkminutės dušo, na, suprantat principą. Išvalėm prisikaupusį serialų backlog’ą ir dabar dūsaudami laukiame, kol bus nufilmuotos, sukarpytos, suklijuotos, nublizgintos naujos serijos, nauji sezonai. Trumpa atmintinė man pačiai, kada pasirodys tos naujienos.

1. Game of Thrones
HBO premjera balandžio 14, sekmadienį. Nežinau, ar esame die hard fanai, tačiau tikrai labai norisi pabaigti šitą sagą. Pasidavėm neturėjimui ko žiūrėti ir iš naujo peržiūrime visus sezonus. Mano spėjimas – Arya nužudys visus, bet jai nereikės sosto, todėl jį tiesiog sunaikins. Sakykim. Negailestingai unfollow už spoilerius.

2. Handmaid’s Tale
Tiek kartų gailėjausi, kad pradėjau šitą beviltišką reikalą. Nemėgstu, kai ta trumpa pramoga ir atsipalaidavimas virsta kova, regis, be jokios prošvaistės. Bet žiūriu, nes valdant valstiečiams, nežinia kada tokia distopija ateis pas mus ir lieps apsivilkti ašutinę.
Premjera Amerikoje birželio 5 dieną. Tikiuosi, kad June kaip ir Arya visus išžudys ir nužingsniuos į Kanadą paskui save palikdama degančius miestus.

3. Big Little Lies
Birželio mėnesį, kol kas be tikslios datos, pasirodys ir antrasis melagėlių sezonas. Pirmame sezone viskas buvo taip gražu. Žmonės, namai, jūra, vėjas, smėlis, kartkartėmis kažkur įpaišomas Bowie, Audrey Hepburn kostiumai. Autorė galėtų būti mano draugė. Tokia tikra, ne iš feisbuko.

4. Stranger Things
Mano kiti mylimiausi vaikučiai ir monstrai sugrįš mojuodami vėliavėlėmis, skanduodami USA USA USA ir leisdami fejerverkus. Taip, liepos 4 dieną. Jei trečiasis sezonas bus tiek pat atskiestas kaip ir antras, tai galime pabaigti ir šį serialą. Be to, vaikai užauga ir ta siaubo – stebuklo aura labai smarkiai blėsta. Duokite naujų mažų bijančių vaikų!!!

5. Peaky (fucking) Blinders
Šių serijų laukiu labiau nei GoT. Sausio mėnesį paskelbė, jog baigė filmuoti naująjį sezoną, tačiau pamiršo pasakyti, kada raudonoji dešinė ranka ims skambinti varpais. Tikėtina, jog tai nutiks vasarą. Bet nieko negaliu pažadėti. Belieka klausytis Nick Cave.

6. Dark
Vokiškas Stranger Things tikėtina pasirodys Netflixe lapkričio mėnesį. Įdomu, vizualu, kažkiek nuspėjama. Bet besiilgint to pirmojo Stranger Things vibe’o tinkamas kvantinės fizikos detektyvas.

7. Castle Rock
ŪŪŪŪŪ. Realiame gyvenime man labai patinka apčiuopti tas nematomas gijas, kuriomis susijęs pasaulis, žmonės, kalbos, muzika, jausena ir visa būtis. Tokios mažos tarpusavyje susijusios visatos, galaktikos ir paukščių takai. Kaip laikas persidengia sluoksniais, dulkėmis, kaulais ir fosilijomis. Kaip maži stebuklais arba dideli siaubai apsilanko sapnuose ir pasilieka tūnoti po lova. Anyhow, šitas serialas – kažkiek pritempta, bet maloni akiai Stephen King visatų raizgalynė, kurią panarplioti galėsime kažkada šiais metais. Pirmasis sezonas pasirodė liepos gale. Galbūt dabar galime tikėtis kažko panašaus.

8. The Sinner
Senas, geras, “kol tu miegojai” Bill Pullman vis atsisako pasiduoti ir nori išspręsti bylas savaip. Ir gerai. Man patinka detektyviniai serialai. Antras sezonas buvo gerasnis, gal prasimankštino seniukas. Tikėkimės, nesustings galutinai iki trečiojo. Panašu, kad jis pasirodys lapkričio pradžioje, kaip ir prieš tai buvę du.

9. Mindhunter
Zodiac yra mano mėgstamiausias crime filmas. Viskas jame tobula. Ir tada ateina Mindhunter ir sako, palaikyk mano alų. Antrasis sezonas nufilmuotas gruodį. Taigi, kada jau sugalvos, tada ir numes Netflix šitą geidžiamą kaulą. Tikėtina, visą iš karto.

10. Sharp Objects
Čia gal net labiau juokas, bet serialo kūrėjai išties kalbasi su rašytoja bandydami pritempti serialo tęsinį. Nes kam gi nepatiko drink and drive Amy Adams. Bet ar reikia tampyti tą dvesiantį arklį? Don’t tell mama.

UPD
11. Westworld
Kai robotais tiki labiau nei žmonėmis. Tarp sezonų buvo maždaug 14 mėnesių pertrauka, tai trečiojo sezono galime tikėtis 2019 pabaigoje ar net 2020, taigi pamirškime šitą robotiadą ir laukime kitų.

big little lies, castle rock, dark, game of thrones, handmaid's tale, kada pasirodys, mindhunter, peaky blinders, serialai, Stranger Things

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calendar
March 2019
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Follow


2008 - 2020