Kalėdų instrukcijos

Prieš Kalėdas parsinešiau 37 lapus, iš kurių, po daugybės valandų karpymo, lankstymo ir klijavimo turėjo gautis 2 aukštų Kalėdų senelio rezidencija su besmegeniu ir elniu šalia.

Negana to, namelis išmanus, galima ištraukti ir apžiūrėti jo vidų ir pirmąjį aukštą. Juk žinot, kad yra dviejų tipų žmonės, kurie skaito instrukcijas ir tie, kurie mano, jog viską žino ir taip. Žinoma, kam man tos instrukcijos. Kadangi turimi popieriaus lapai neatrodė pakankamai tvirti senelio namo sienoms, iškirpusi detales, jas klijavau ant kartono. Tuomet kirpau dar kartą. Ir tik pasimetusi tarp jau visai vienodai atrodančių detalių, nusprendžiau vis dėlto nebeignoruoti tų kitų 18 lapų su detaliomis instrukcijomis. Taip, dabar turi būti tas sakinys, kuris prasideda žodžiu „Pasirodo“. Pasirodo, detalių nereikėjo klijuot ant kartono, jas reikėjo suklijuoti tarpusavyje. Taigi, suklijavusi dvi kartonines detales gaunu visai mega tvirtą namą. Tada rastas po rasto (bet tikrai) lipdomas antras aukštas ir klijuojamos sienos, židinys, baldai ir dekoracijos.
Turiu vieną susižavėjusį stebėtoją, kuris kartais pravirksta, jei iškerpu ir „sugadinu“ kokią detalę, įklijuodama ją į bendrą paveikslą. Taigi, mano Kalėdų stalas nebuvo nuklotas antimis, keptais obuoliais ir kardamono bandelėmis, mano stalas buvo nuklotas popieriaus šiukšlėmis, įvairaus dydžio žirklėmis ir popierinės eglutės popieriniais žaisliukais. Vakar 1:00 nakties padėjau žirkles ir palikau statybas rytojui, nes pasigirdo liūdnas balsas, kad pabaigti tą namą dar bus dviejų dienų darbas.

Taigi, tokios mano Kalėdos. Kaip tas popierinis, tvirtas, bet tiek labai kreivas namas, nes kartonas neišdžiuvo taip kaip reikėjo. Gal ir gaila, kad neatrodo taip kaip tose suknistose instrukcijose, bet jis yra žiauriai mielas net ir nesueinančiais galais. Labai jus myliu. Jei norite pašiukšlinti su šeima, namo instrukcijas rasite apačioje.

[widgetkit id=1825]

http://cp.c-ij.com/en/contents/CNT-0011992/index.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calendar
December 2015
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Follow


2008 - 2020